Mangostyn Shamelin

Online Biz : Minuman Pati Buahan Top SuperFruits

Shamelin Bina Biz

Posted by penawaralami di Jun 20, 2010

Kenapa Anda Perlu Menyertai Perniagaan Bersama Shamelinbina.Biz?

1. Produk Berkualiti

Jus Mangostyn  ialah rumusan enam buah super fruit  berkualiti tinggi .  Rumusan Mangsotyn adalah nutrisi lengkap dan mudah khadam kerana sifat bio-organik.  Kaya dengan minerals yang membuat  zat-zat nutirsi mudah diserap.   Oleh itu, ianya adalah original dan berkualiti tinggi.  Dengan produk berkualiti, kepuasan pengguna adalah tinggi dan potensi pembelian ulangan juga adalah sangat tinggi.

2.Sesuai Untuk Semua

Dalam menjayakan sesuatu perniagaan, siapa kumpulan sasaran pelanggan adalah penting. Kategori atau kelompok masyarakat yang berpotensi menjadi pelanggan adalah penting bagi menjamin perniagaan akan berkembang secara berterusan. Perniagaan Mangostyn Shamelin  adalah sangat bersesuaian dengan semua golongan masyarakat. Ini kerana semua orang tidak mengira jantina, warna kulit atau pegangan agama memerlukan antioksiden bagi melawan radikal bebas dan menaikkan sistem imun dan kesihatan diri masing-masing. Oleh itu, Mangostyn mempunyai kelompok potensi pelanggan yang sangat besar. Samada pekerja kerajaan, swasta, bekerja sendiri, surirumah, pelajar sekolah, pelajar kolej mahupun pelajar universiti, semuanya adalah merupakan potensi pelanggan Mangostyn Shamelin.

3.Produk Boleh Guna Sendiri

Mangostyn sesuai untuk seisi keluarga.  Rumusun lengkap Mangostyn  sesuai untuk menyembuhkan atau mencegah bermacam jenis penyakit dan  semua orang memerlukannya.  Produk Mangostyn boleh digunakan sendiri.  Dengan meminum Mangostyn,  kita akan menjadi bertambah bertenaga dan yakin untuk berhadapan dengan orang lain secara bersemuka. Oleh itu, tidak wujud sebarang pembaziran atau kerugian untuk minum Mangostyn.

4.Sesuai Untuk Muslim

Xanthon manggis sedang hangat diperdagangkan sebagai jus kesihatan.  Kebanyakan jus dikeluarkan oleh syarikat bukan Islam.  Syukur alhamdulillah sekarang sudah ada syarikat bumiputra muslim yang telah berjaya mengeluarkan produk yang kita yakin adalah suci dan halal.  Tiga phytonutrients yang hebat sifat antioksiden merupakan elemen penting dalam jus Mangostyn, iaitu Xanthone daripada manggis, quercetin dari epal dan polyfenol serta tannin daripada buah delima.  Phytonutrients yang melawan radikal bebas dengan hebat dan memberi anda kesihatan yang menakjubkan.

5.Dikilang dan Diedar oleh Syarikat Bumiputera Islam

Shamelin Bina Sdn Bhd  adalah merupakan sebuah  syarikat sah yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) mengikut Akta Pendaftaran Perniagaan 1956.  Anak Syarikat Koperasi Shamelin adalah milik penuh 100% Bumiputera Islam ini  Nombor Pendaftaran syarikat ialah AJL931738.

6.Peluang Keuntungan Yang Lumayan

Dengan hanya mendaftar  membuat pembelian satu set (6 bototl) Mangostyn  bernilai hanya RM 290.00 (RM320.00 S&S) , anda berpeluang memperolehi pendapatan maksimum sehingga RM 450.00 sehari tanpa membuat penjualan produk secara fizikal kepada pelanggan. Hebat Bukan?

7.Agihan Keuntungan Kepada Ahli

Dalam program Shamelin Bina , kadar agihan bonus adalah sehingga level tiada had atau infiniti .  Dengan peluang menerima bonus  sebegini tinggi adalah wajar dinikmati oleh rakan affiliate yang aktif mempromosikan web masing-masing.  Ianya adalah situasi menang-menang (Win-Win Situation) antara pihak syarikat dengan rakan affiliate.

8.Percuma Laman Web Perniagaan Yang Lengkap

Bagi setiap pembelian set Mangostyn, anda akan diberikan sebuah laman web perniagaan yang begitu canggih.  Anda tidak perlu membayar apa-apa kos untuk memiliki laman web yang serba lengkap untuk menjalankan perniagaan internet anda.  ShamelinBina.Biz

9.Boleh Mula Perniagaan Serta Merta

Laman web anda boleh digunakan serta-merta sebaik sahaja diaktifkan oleh pihak Admin iaitu selepas pengesahan bayaran dibuat. Insyaallah, anda boleh terus memulakan perniagaan dalam masa 24 jam dari tarikh anda membuat bayaran pembelian walaupun produk yang anda beli masih dalam perjalanan ke rumah anda. Lagi cepat anda memulakan promosi laman web anda menerusi kemudahan internet secara online ataupun pengiklanan biasa secara offline, lagi cepat akaun e-wallet anda akan mula merekodkan keuntungan demi keuntungan secara berterusan.

10.Sistem Perakaunan Automatik – E-Wallet

Satu lagi kelebihan menjadi rakan affiliate kepada Shamelin Bina berbanding menjadi agen kepada syarikat trading lain ialah, anda bakal memiliki Sistem E-Wallet yang begitu canggih. Anda tidak perlu bersusah payah membuat pengiraan secara manual diatas setiap penjualan anda samada rekod perakaunan, rekod komisen affiliate, nama dan alamat perhubungan pelanggan anda dan sebagainya. Pihak Syarikat telah menyediakan kemudahan terbaik untuk anda. Anda hanya perlu lakukan satu perkara sahaja, iaitu PROMOSI… PROMOSI… PROMOSI…

11.Tidak Perlu Menyimpan Stok

Anda berniaga produk fizikal. Anda berniaga produk yang boleh dilihat, boleh dipegang, boleh digunakan dan digemari ramai. Anda boleh menjual jus Mangostyn dan tidak perlu menyimpan stok. Urusan stok dan segalanya akan diuruskan oleh pihak Syarikat. Beginilah cara seorang usahawan internet yang bijak seperti anda.

12.Tidak Perlu Mengendalikan Urusan Pos

Perniagaan produk fizikal memerlukan urusan penghantaran. Sekali lagi pihak syarikat akan menguruskannya untuk anda. Segala kecacatan atau kerosakan produk semasa dihantar kepada pelanggan akan ditanggung sepenuhnya oleh pihak Syarikat. Anda hanya menerima komisen yang lumayan sebagai Rakan Affiliate yang aktif.

13. Menyelesaikan Masalah Kewangan

Pada hari ini ramai diantara kita yang menghadapi masalah kewangan. Samada bidang pekerjaan yang tidak menjamin pendapatan yang stabil atau menghadapi masalah mendapatkan kerja tetap. Kini, peluang untuk memulakan perniagaan internet telah terbuka luas. Sebagai Rakan Affiliate Shamelin Bina, perniagaan internet kini boleh dijalankan di mana sahaja (walaupun hanya dengan memakai baju tidur di rumah) dengan hanya bermodalkan RM 290.00. (RM320 S&S)  Semua orang patut merebut peluang keemasan ini untuk menambah pendapatan dan memantapkan ekonomi masing-masing.

“Saya meminta masyarakat tidak hanya menggunakan internet atau jalur lebar untuk kegunaan sosial tetapi juga menggunakan kemudahan ini untuk mempertingkatkan ekonomi masing-masing dengan menjalankan aktiviti perniagaan secara online”YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak
Perdana Menteri Malaysia
Sumber : www.1malaysia.com.my


14.Downline Percuma Untuk Rakaniaga Pakej Gold ke atas

ShamelinBina.Biz akan membantu mendapatkan downline bagi Rakan Affiliate Yang Mengambil Pakej Gold  untuk membantu mereka meluaskan perniagaan secara online. ShamelinBina.Biz mengaplikasikan konsep ‘randomizer’. Pelawat baru yang ingin mendaftar dengan tanpa sebarang penajaan, sistem secara automatik akan mengambil salah seorang Rakaniaga ShamelinBina.Biz yang mengambil Pakej Gold atau Platinum sebagai penaja bagi pelawat baru tadi. Dengan itu, Rakaniaga Pakej Gold akan memperolehi peluang mendapat downline secara percuma walaupun mereka pasif (tiada mencari downline). Konsep ini juga akan membantu meningkatkan pembelian  dan dengan sendirinya, kumpulan rakaniaga akan berkembang dan potensi untuk rakaniaga mendapat downline percuma akan meningkat dengan adanya sistem auto-spillover.

15.Passive Income

Daripada kajian mengenai kejayaan tokoh usahawan seluruh dunia, didapati bahawa salah satu kaedah berniaga yang ada pada semua jutawan perniagaan ialah pendapatan pasif atau Passive Income. Passive Income bermaksud sekali anda membuat sesuatu kerja, hasilnya akan masuk ke kantung anda secara berterusan dengan tanpa anda sedari. Perniagaan ShamelinBina.Biz ini adalah suatu bentuk usaha untuk mewujudkan peluang Passive Income kepada semua orang termasuklah anda. Anda juga boleh jadi Jutawan dengan usaha dan tawakkal kepada Allah SWT. Sekiranya ada dikalangan ahli kumpulan anda yang aktif mempromosikan laman web mereka, anda juga akan terus menerima bayaran sehingga level tiada had.

16.Sesiapa Sahaja Boleh Jadi Jutawan

Status Jutawan bukanlah sesuatu yang diwarisi. Ianya boleh dimiliki oleh sesiapa sahaja melalui pelbagai cara. Pada masa kini, ruang dan peluang menjadi jutawan semakin terbuka luas dengan kecanggihan dunia perniagaan Internet. Irfan Khairi sebagai contoh, telah menjadi jutawan menerusi perniagaan internet pada usia yang sangat muda iaitu 25 tahun. Tiada yang mustahil kerana sesiapa sahaja boleh jadi jutawan.

Firman Allah SWT, maksudnya, “Aku tidak akan mengubah nasib seseorang itu sehingga dia akan mengubah nasib dirinya sendiri”.

17.Boleh Menjalankan Perniagaan Di Mana Sahaja

Perniagaan ShamelinBina boleh dilakukan di mana sahaja. Hanya dengan kemudahan capaian ke internet, anda boleh berniaga dari bawah pokok, di meja makan atau di bilik tidur. Sekali anda mendaftar, peluang anda untuk memperolehi pendapatan tambahan yang lumayan tetap terbuka luas. Tuhan menjanjikan rezeki bagi hambaNya yang sentiasa berusaha.

18.Buka Kedai 24 Jam Sehari 7 Hari Seminggu

Laman web perniagaan anda akan beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Walaupun anda sedang nyenyak tidur, jika ada transaksi pembelian dilakukan, maka anda tetap akan menerima komisen yang ditetapkan. Anda boleh bercuti dan berehat mengikut kehendak anda, tetapi kedai online anda akan tetap dibuka sepanjang masa dengan pemantauan berterusan dari pihak Syarikat.

19.Ikut Nasihat Abd Rahman Bin Auf

Kami di ShamelinBina.Biz menjadikan kisah sahabat Rasulullah, Abdul Rahman Bin Auf sebagai panduan. Beliau adalah seorang saudagar termasyur yang dijanjikan syurga. Suatu hari Abdul Rahman Bin Auf pernah ditanya: Apakah strategi perniagaannya sehinggakan menjadi hartawan yang terkemuka pada zaman itu? Jawabnya:
i. Aku tidak pernah menolak keuntungan walaupun sedikit…
ii. Aku tidak pernah melambatkan penjualan barangan daripada yang meminta…
iii. Aku tidak menjual secara tangguhan bayaran…

Huraian:

i.Jangan Menolak Rezeki Walaupun Sedikit Pun
Semua bentuk rezeki yang halal janganlah ditolak walaupun jumlahnya hanya sedikit. Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit, Insyaallah.

ii.Percepatkan Segala Urusan Jual Beli
Sebarang urusan penjualan barangan termasuklah penghantaran produk kepada pelanggan hendaklah dipercepatkan. Pada zaman dahulu pun, aspek cepat dan cekap menjadi asas utama kejayaan dalam bidang perniagaan. Apatah lagi zaman kini, dengan kecanggihan teknologi dan sistem penghantaran barangan menggunakan kurier/Pos Ekspres dan penggunaan sistem tracking number akan melancarkan perniagaan. Kelajuan dan kepantasan dalam mengurus perniagaan akan memberi pulangan yang tinggi.

iii. Transaksi Pembayaran Secara Tunai Sahaja
Perniagaan yang berjaya tidak melibatkan tanggungan hutang atau penangguhan bayaran yang lama. Perniagaan Shamelin Bina  mengaplikasi kaedah ini dengan maksimum. Hanya selepas bayaran dibuat samada secara tunai kepada E-Stokis atau bayaran secara Cash Deposit (CDM), Online Bank Transfer atau Inter-Bank Transfer kepada pihak Syarikat dan pengesahan bayaran dibuat oleh Admin Syarikat, barulah penghantaran produk dibuat dan laman web affiliate anda diaktifkan.

20. Peluang Menjana Income Dengan Jualan Offline Pack

Potensi menjana pendapatan kini diperhebatkan lagi dengan membuka peluang untuk para usahawan yang berminat menjual secara offline Mangostyn Shamelin tanpa melibatkan urusan secara online internet bagi setiap jualan.

Harga yang ditawarkan oleh pihak Syarikat ialah harga borong dengan dua pilihan pakej dua kotak. Setiap kotak yang dijual oleh para usahawan kepada pembeli tidak tertakluk kepada sistem online. Ini bermakna, para usahawan akan memperolehi keuntungan terus secara tunai dan tidak perlu mendaftarkan username pembeli bagi setiap jualan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: